Kapetan Paris Saint-Germaina se seli v London

Foto: Epa
Foto: Epa
Izkušenemu brazilskemu branilcu se je iztekla pogodba z letošnjimi finalisti Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Kapetan Paris Saint-Germaina Thiago Silva je dosegel dogovor s Chelseajem, poročajo angleški mediji. Dvoletno pogodbo naj bi podpisal v prihodnjih dneh.

Za usluge brazilskega reprezentanta, kateremu se je iztekla pogodba s finalistom Lige prvakom iz Pariza, se je zanimalo več klubov, med njimi pa je bila ob Chelseaju najbolj aktivna Fiorentina.

Komedija Neymar čestital napačnemu klubu

Thiago Silva je osem let nosil dres PSG, po porazu v finalu proti Bayernu pa je 35-letni centralni branilec dejal, da želi igrati vsaj še tri ali štiri leta in zaigrati na svetovnem prvenstvu 2022 v Katarju.

Foto: Epa Thiago Silva Thomas Tuchel

150 aretacij Frustracije so se razlegle po pariških ulicah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.