Kapetan risov se seli na Švedsko, za OI še vprašljiv

Foto: Profimedias Jan Muršak Belorusija Slovenija
Kapetan risov bo kariero nadaljeval na severu Evrope.
Oglej si celoten članek

Slovenski hokejski reprezentant in zadnje čase tudi kapetan risov Jan Muršak, ki se je sredi decembra razšel z ruskim Torpedom, se seli na Švedsko, je poročal mariborski Večer, novico pa je na spletni strani objavil tudi Muršakov novi klub Frölunda Indians. Za ta čas tretjo ekipo prve švedske lige bo igral do konca sezone.

Napadalec slovenske reprezentance, ki je v preteklosti igral tudi za Detroit Red Wings v najmočnejši hokejski ligi na svetu NHL, se je s Torpedom, članom razširjene ruske lige KHL, razšel dva meseca pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pyeongchangu. Lani je Muršak, ki ima skozi celotno kariero obilo smole s poškodbami, za Torpedo odigral 13 tekem in zbral le eno točko.

Neugodno Kapetan risov dva meseca pred OI ostal brez kluba

V pogovoru za Večer je Muršak dejal, da bi šel na operacijo poškodovane roke, če sezona ne bi bila olimpijska. Dodal je, da bo v Južni Koreji nastopil na OI, če bo zdrav. Več bodo povedale že prve tekme na Švedskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.