Šport
203 ogledov

Kapetan risov dva meseca pred OI ostal brez kluba

Jan Muršak Belorusija Slovenija Profimedias
Jan Muršak ne bo več član Torpeda iz Nižnij Novgoroda, je ruski klub zapisal na svoji spletni strani.

Napadalec slovenske hokejske reprezentance Jan Muršak, zadnje čase tudi kapetan risov, je v Rusiji slaba dva meseca pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pyeongchangu ostal brez kluba. Kot je na spletni strani zapisal ruski Torpedo iz Nižnij Novgoroda, sta Muršak in klub iz lige KHL sporazumno predčasno prekinila sodelovanje.

Lani je Muršak, ki ima skozi celotno kariero obilo smole s poškodbami, za Torpedo odigral 13 tekem in zbral eno točko, so še zapisali pri Torpedu, ki so obenem slovenskemu napadalcu zaželeli veliko uspeha v nadaljnji karieri. Kje bo Muršak slaba dva meseca pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pyeongchangu nadaljeval kariero, za zdaj še ni znano.

Rok Tičar Slovenija Belorusija KHL Šport Tičar še za tretji klub v sezoni

Pred njim sta pri Torpedu igrala še dva slovenska hokejista, a oba letos zamenjala sredino. Žiga Jeglič, ki je član Neftehimika iz Nižnekamska, trenutno trejeuvrščenega kluba vzhodne konference lige KHL, in Rok Tičar, ki je pred dnevi zamenjal klub in je zdaj član Sibira iz Novosibirska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.