Kar zna Mou, zna tudi Klopp: jezen z novinarske

Nekaj dni po tem, ko je José Mourinho jezen zapustil novinarsko konferenco v Bukarešti, je potezo Portugalca veliko bolj jasno ponovil Dortmundov trener Jürgen Klopp.
Oglej si celoten članek

Poročanja o odhodu Joséja Mourinha so se sicer izkazala za prenapihnjena, v primeru Jürgna Kloppa pa dvomov ni – trener Borussie Dortmunda je jezen vstal in predčasno zapustil novinarsko konferenco pred tekmo z Borussio Mönchengladbach.

Razlog? Novinarje je veliko bolj kot sicer zelo zanimiv obračun z Mönchengladbachom, ki je Dortmund pred sezono premagal v polfinalu Telekom Cupa, zanimal Kloppov sestanek s selektorjem reprezentance Joachimom Löwom in njegova kazen v Ligi prvakov, ki mu jo je Evropska nogometna zveza (Uefa) podaljšala za dodatni dve tekmi.

"Dovolj je, konec!"

"Na srečo nismo tako arogantni kot vi, to bi bil d**k," je tik pred odhodom z novinarske konference v Dortmundu dejal Klopp. "To je najbolj zanimiva tekma sezone, vi pa nimate nobenih vprašanj. Moram reči: 'Dovolj je, konec!'" je še pribil Klopp in zapustil prostor.

BVB je pred sobotno tekmo na prvem mestu 1. Bundeslige z 19 točkami, kolikor jih ima tudi aktualni prvak in največji rival Bayern. Klopp naj bi se z Löwom v skoraj dveh urah dolgem (bojda prijateljskem) pogovoru sicer dogovoril, da se bo s selektorjem od zdaj naprej večkrat slišal po telefonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.