Šport > Nogomet
17 ogledov

Kar zna Mou, zna tudi Klopp: jezen z novinarske

Klopp Borussia Dortmund Mönchengladbach 1. Bundesliga Youtube
Nekaj dni po tem, ko je José Mourinho jezen zapustil novinarsko konferenco v Bukarešti, je potezo Portugalca veliko bolj jasno ponovil Dortmundov trener Jürgen Klopp.

Poročanja o odhodu Joséja Mourinha so se sicer izkazala za prenapihnjena, v primeru Jürgna Kloppa pa dvomov ni – trener Borussie Dortmunda je jezen vstal in predčasno zapustil novinarsko konferenco pred tekmo z Borussio Mönchengladbach.

Razlog? Novinarje je veliko bolj kot sicer zelo zanimiv obračun z Mönchengladbachom, ki je Dortmund pred sezono premagal v polfinalu Telekom Cupa, zanimal Kloppov sestanek s selektorjem reprezentance Joachimom Löwom in njegova kazen v Ligi prvakov, ki mu jo je Evropska nogometna zveza (Uefa) podaljšala za dodatni dve tekmi.

"Dovolj je, konec!"

"Na srečo nismo tako arogantni kot vi, to bi bil d**k," je tik pred odhodom z novinarske konference v Dortmundu dejal Klopp. "To je najbolj zanimiva tekma sezone, vi pa nimate nobenih vprašanj. Moram reči: 'Dovolj je, konec!'" je še pribil Klopp in zapustil prostor.

BVB je pred sobotno tekmo na prvem mestu 1. Bundeslige z 19 točkami, kolikor jih ima tudi aktualni prvak in največji rival Bayern. Klopp naj bi se z Löwom v skoraj dveh urah dolgem (bojda prijateljskem) pogovoru sicer dogovoril, da se bo s selektorjem od zdaj naprej večkrat slišal po telefonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.