Kata v dveh finalih!

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik bo zaigrala kar v dveh finalih letošnjega Roland Garrosa. (Fo
Naša nekdaj najboljša teniška igralka, Velenjčanka Katarina Srebotnik, bo na letošnjem Roland Garrosu zaigrala kar v dveh finalih - v finalu ženskih ter mešanih dvojic.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Katarina Srebotnik in Čehinja Kveta Peschke sta se uvrstili v finale ženskih dvojic odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu. V polfinalu sta premagali drugi nosilki iz Španije Nurio Llagostera Vives in Mario Jose Martinez Sanchez s 3:6, 6:4 in 6:4.

Kata in Kveta bosta v finalu igrali proti ameriškima sestrama Sereni in Venus Williams, prvima nosilkama. Ti sta po hudem boju premagali tretji nosilki, Američanko Liezel Huber in Španko Anabel Medino Garrigues, z 2:6, 6:2 in 6:4.

Srebotnikova se je tudi med mešanimi pari skupaj s Srbom Nenadom Zimonjićem prebila v finale. Zanimivo je, da se je tudi v tem polfinalu na osrednjem igrišču Philippe Chatrier pomerila s Španko Nurio Llagostera Vives ter še z Avstrijcem Oliverjem Marachom. V finalu se bosta Kata in njen partner pomerila s Kazahstanko Jaroslavo Švedovo in Avstrijcem Julianom Knowlejem, ki sta v drugem polfinalu premagala Američanko Vanio King in Nemca Christopherja Kasa s 6:4 in 6:4.

Dvojice (Ž), polfinale:

Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/12) : Nurio Llagostera Vives in Mario Jose Martinez Sanchez (Špa/2) 3:6, 6:4 in 6:4
Venus Williams/Serena Williams (Zda/1) : Liezel Huber/Anabel Medino Garrigues (Zda/Špa/3) 2:6, 6:2, 6:4

Mešane dvojice, polfinale:

Jaroslava Švedova/Julian Knowle (Kaz/Avt) : Vania King/Christopher Kas (ZDA/Nem) 6:4, 6:4
Katarina Srebotnik/Nenad Zimonjić (Slo/Srb/6) : Nuria Llagostera Vives/Oliver Marach (Špa/Avt/3) 4:6, 6:3, 11:9

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.