Kata v polfinalu

Foto: Reuters Katarina Srebotnik bo igrala v dveh polfinalih na OP Francije. (Foto: Reuters)
Katarina Srebotnik se je skupaj s Čehinjo Kveto Peschke prebila v polfinale OP Francije med dvojicami. Slovensko-češka naveza je bila v četrtfinalu boljša od sester Bondarenko iz Ukrajine.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Katarina Srebotnik in Čehinja Kveta Peschke sta se uvrstili v polfinale odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu. V četrtfinalu sta v treh nizih s 4:6, 6:2 in 6:3 premagali sestri Bondarenko iz Ukrajine s 4:6, 6:2 in 6:3.

Srebotnikova in Peschkejeva, ki po dosežkih v letošnji sezoni zasedata peto mesto na svetu, se bosta za vstop v finale srečali z drugima nosilkama iz Španije Nurio Llagostera Vives in Mario Jose Martinez Sanchez.

Srebotnikova bo tako na igriščih Roland Garros nastopila kar v dveh polfinalih, saj se je tudi med mešanimi pari skupaj s Srbom Nenadom Zimonjićem prebila med štiri najboljše dvojice. Zanimivo pa, da se bo tudi v tem polfinalu pomerila s Španko Nurio Llagostera Vives ter še z Avstrijcem Oliverjem Marachom.

OP Francije, dvojice, četrtfinale:

Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/12) : Alona Bondarenko/Katarina Bondarenko (Ukr) 4:6, 6:2, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.