Katalonski mediji: ''To ni naša Barça''

Foto: as.com
Foto: as.com
Katalonski mediji so po porazu Barcelone proti Athletic Bilbau (0:1) kritični do igre španskega nogometnega velikana in trenerja Gerarda Martina.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v 15. krogu španske nogometne lige izgubila proti Athletic Bilbau (0:1), Real Madrid pa se je z zmago proti Valladolidu (4:0) približal na vsega tri točke zaostanka. Varovanci Gerarda Martina so zabeležili drugi zaporedni poraz, potem ko so v petem krogu Lige prvakov morali priznati premoč Ajaxu (1:2).

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo ekipo obtožuje pomanjkanja intenzivnosti, prav tako pa ne skopari s kritikami na račun Gerarda Martina: ''Drugi spodrsljaj zapored,'' piše Mundo Deportivo, medtem ko se Sport osredotoča na odsotnost Lionela Messija. ''Levi zadušili Barcelono,'' pa svoj prispevek naslavlja El Periódico de Cataluna.

Prav poškodba prvega zvezdnika ekipe je po mnenju argentinskega časnika Olé glavni razlog za neprepričljivo igro Kataloncev. ''Redko vidimo Barcelono brez Messija, še redkeje pa jo vidimo izgubiti dve tekmi zapored. Pogrešajo te, La Pulga.'' so zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.