Šport > Nogomet
17 ogledov

Katalonski mediji: ''To ni naša Barça''

sport naslovnica as.com
Katalonski mediji so po porazu Barcelone proti Athletic Bilbau (0:1) kritični do igre španskega nogometnega velikana in trenerja Gerarda Martina.

Barcelona je v 15. krogu španske nogometne lige izgubila proti Athletic Bilbau (0:1), Real Madrid pa se je z zmago proti Valladolidu (4:0) približal na vsega tri točke zaostanka. Varovanci Gerarda Martina so zabeležili drugi zaporedni poraz, potem ko so v petem krogu Lige prvakov morali priznati premoč Ajaxu (1:2).

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo ekipo obtožuje pomanjkanja intenzivnosti, prav tako pa ne skopari s kritikami na račun Gerarda Martina: ''Drugi spodrsljaj zapored,'' piše Mundo Deportivo, medtem ko se Sport osredotoča na odsotnost Lionela Messija. ''Levi zadušili Barcelono,'' pa svoj prispevek naslavlja El Periódico de Cataluna.

Prav poškodba prvega zvezdnika ekipe je po mnenju argentinskega časnika Olé glavni razlog za neprepričljivo igro Kataloncev. ''Redko vidimo Barcelono brez Messija, še redkeje pa jo vidimo izgubiti dve tekmi zapored. Pogrešajo te, La Pulga.'' so zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.