Katančev seznam kmalu: Vikingi že naprodaj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Bližata se odločilni tekmi slovenske nogometne reprezentance, ki je z zadnjimi zmagami spet prebudila upanje po uvrstitvi na svetovno prvenstvo prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Slovensko nogometno reprezentanco do konca kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 čakata še dve tekmi. S katerimi nogometaši bo selektor Srečko Katanec lovil zmagi, ki bi ohranili upanje po uvrstitvi v dodatne kvalifikacije, bo znano konec prihodnjega tedna, ko bo objavil seznam igralcev. Že zdaj pa so v prodaji vstopnice za zadnjo domačo tekmo, in sicer z Norveško, ki bo 11. oktobra v Mariboru.

"Prodaja vstopnic poteka preko prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si, servisi Petrol, poslovalnice Eventima, trafike 3dva), vstopnice pa so tokrat na voljo po enotni ceni. V predprodaji, ki se zaključi 6. oktobra, je cena teh 16 evrov, medtem ko bo cena od 7. oktobra dalje pa do tekme 20 evrov. Na voljo pa so tudi vstopnice v družinskem sektorju, in sicer je cena za odraslo vstopnico v predprodaji 12 evrov za otroško (do 14. leta) vstopnico pa šest evrov. Cena odrasle vstopnice v družinskem sektorju od 7. oktobra dalje bo 15 evrov, otroška vstopnica pa deset evrov," sporočajo z Nogometne zveze Slovenije (NZS).

Čakamo na zdrs Islandije

Slovenska reprezentanca se je po septembrskih zmagah proti Albaniji in Cipru vrnila v igro za nastop na brazilskem mundialu. Do konca kvalifikacij jo poleg omenjenega dvoboja v Mariboru z Norveško čaka še gostovanje v Bernu proti Švici 15. oktobra. Vonj po Copacabani bosta ohranili le dve zmagi.

Po osmih tekmah je na vrhu skupine E Švica z 18 točkami, sledi Islandija s 13, tretja je Slovenija z 12 točkami, četrta Norveška (11), peta Albanija (10) in zadnji Ciper (4). Na SP neposredno vodi prvo mesto iz vsake od devetih skupin, osem najboljših drugouvrščenih pa bo igralo dodatne kvalifikacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.