Šport > Nogomet
17 ogledov

Katančev seznam kmalu: Vikingi že naprodaj

Kirm Slovenija Albanija kvalifikacije za SP 2014 Stožice Anže Petkovšek
Bližata se odločilni tekmi slovenske nogometne reprezentance, ki je z zadnjimi zmagami spet prebudila upanje po uvrstitvi na svetovno prvenstvo prihodnje leto.

Slovensko nogometno reprezentanco do konca kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 čakata še dve tekmi. S katerimi nogometaši bo selektor Srečko Katanec lovil zmagi, ki bi ohranili upanje po uvrstitvi v dodatne kvalifikacije, bo znano konec prihodnjega tedna, ko bo objavil seznam igralcev. Že zdaj pa so v prodaji vstopnice za zadnjo domačo tekmo, in sicer z Norveško, ki bo 11. oktobra v Mariboru.

"Prodaja vstopnic poteka preko prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si, servisi Petrol, poslovalnice Eventima, trafike 3dva), vstopnice pa so tokrat na voljo po enotni ceni. V predprodaji, ki se zaključi 6. oktobra, je cena teh 16 evrov, medtem ko bo cena od 7. oktobra dalje pa do tekme 20 evrov. Na voljo pa so tudi vstopnice v družinskem sektorju, in sicer je cena za odraslo vstopnico v predprodaji 12 evrov za otroško (do 14. leta) vstopnico pa šest evrov. Cena odrasle vstopnice v družinskem sektorju od 7. oktobra dalje bo 15 evrov, otroška vstopnica pa deset evrov," sporočajo z Nogometne zveze Slovenije (NZS).

Čakamo na zdrs Islandije

Slovenska reprezentanca se je po septembrskih zmagah proti Albaniji in Cipru vrnila v igro za nastop na brazilskem mundialu. Do konca kvalifikacij jo poleg omenjenega dvoboja v Mariboru z Norveško čaka še gostovanje v Bernu proti Švici 15. oktobra. Vonj po Copacabani bosta ohranili le dve zmagi.

Po osmih tekmah je na vrhu skupine E Švica z 18 točkami, sledi Islandija s 13, tretja je Slovenija z 12 točkami, četrta Norveška (11), peta Albanija (10) in zadnji Ciper (4). Na SP neposredno vodi prvo mesto iz vsake od devetih skupin, osem najboljših drugouvrščenih pa bo igralo dodatne kvalifikacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.