Nov kadrovski šok za Katanca

Foto: Profimedias Švedska - Slovenija, Aljaž Struna
Slovenski selektor Srečko Katanec na kvalifikacijski tekmi s Slovaško ne bo mogel računati na Aljaža Struno.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca bo kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo 2018 proti Slovaški, ki bo 1. septembra v Trnavi, in Litvi, ki bo 4. septembra v Stožicah, morala odigrati brez branilca Aljaža Strune.

Nogometaša Palerma ni bilo na današnjem treningu na Brdu pri Kranju, vzrok pa je poškodba stegenske mišice. Kot so potrdili v slovenskem taboru, Struna ne bo mogel pomagati Sloveniji do novih kvalifikacijskih točk.

V skupini F po šestih tekmah vodi Anglija s 14 točkami, Slovaška jih je zbrala 12, Slovenija 11, Škotska osem, Litva pet, Malta pa je še brez točke.

Ključni tekmi Kampl (spet) ne bo igral za Slovenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:15 30. Avgust 2017.

    Problem slovenskega nogometa je Srečko Katanec ! Nekoč mu je to razložil ZZ , pa se je šel cmerit na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.