Šport > Nogomet
1952 ogledov

Kampl (spet) ne bo igral za Slovenijo

Kevin Kampl Kevin Kampl.
Iz Nogometne zveze Slovenije so danes sporočili, da se Kevin Kampl ne bo udeležil tokratne reprezentančne akcije in bo ostal v Nemčiji, kjer ureja svoj klubski status.

Vezist nemškega Bayerja iz Leverkusna Kevin Kampl naj bi po poročanju nemških medijev bil blizu prestopa v RB Leipzig, ki je v zadnji sezoni osvojil drugo mesto v Bundesligi in si s tem zagotovil nastopanje v Ligi prvakov.

Slovenska reprezentanca se je sicer na Brdu pri Kranju zbrala v ponedeljek, danes je opravila prvi trening pred kvalifikacijskima tekmama za svetovno prvenstvo 2018 proti Slovaški in Litvi

Bojan Jokić Kvalifikacije Šport Čakajo še na dva igralca

Vadili so vsi nogometaši z izjemno Kampla, ki je dobil dovoljenje strokovnega vodstva slovenske reprezentance, da ostane v Nemčiji in uredi svoj klubski status.

Slovenija bo v NNC Brdo opravila še trening v sredo dopoldan, v četrtek pa varovance Srečka Katanca čaka pot v Bratislavo, kjer bodo počakali petkovo tekmo v Trnavi.

Tim Matavž Vitesse Spet zabil Šport Matavž v izjemni formi na reprezentančni zbor
Komentarjev 2
  • leonardo 07:43 30.avgust 2017.

    Olor, mislim, da smo Slovenci preponižni. Brco v rit, pa nič več klečeplaziti. To je to. Naj ostane Nemec, če je že kot tak srečen.

  • Avatar olor
    olor 07:18 30.avgust 2017.

    Blefer. Odvzeti mu je treba državljanjstvo RS