Katanec pregovoril Novakovića!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novaković naj bi privolil v vnovično sodelovanje z izbrano vrsto. Prepričal naj bi ga pogovor z novim selektorjem Srečkom Katancem!
Oglej si celoten članek

Milivoje Novaković je za nemški Express.de izjavil, da ga je Srečko Katanec poklical na pogovor in povabil v reprezentanco. "Že sem govoril z novim selektorjem Katancem. Če bom našel nov klub in bom dobro pripravljen, bom spet zaigral za Slovenijo. Mislim, da lahko še vedno pomagam mladi ekipi,“ pravi Nova, ki je v 54 nastopil za Slovenijo dosegel 19 golov.

Novaković, ki je nekaj časa kot posojen igralec Kölna kariero nadaljeval na Japonskem, nima jasne klubske prihodnosti. Po šestih letih v Kölnu, kjer je nosil celo kapetanski trak, bi ga radi zaradi visoke plače prodali. Ljubljančan o tem pravi: "Zaradi tega sem žalosten. Upam, da se situacija čim prej umiri."

Katanec zdaj želi v staro jato zvabiti tudi Roberta Korena, ki v dresu angleškega Hull Cityja v vlogi kapetana niza dobre predstave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:41 16. Januar 2013.

    če to narediš si luzer med LUZERJI ali po domače LOL:

  • 13:06 16. Januar 2013.

    Že ve, zakaj. Na fuzbal se tut vsi spoznamo - kot na politiko, ne, Roksa?

  • 12:29 16. Januar 2013.

    Katanec ti si luzer med luzerji!!!!!!Pa toti srbin še kluba nima, kak bo te pripravljen.Samo Cime se še ti mora …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.