Šport > Nogomet
41 ogledov

Katanec pregovoril Novakovića!

Slovenija Milivoje Novaković Žurnal24 main
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novaković naj bi privolil v vnovično sodelovanje z izbrano vrsto. Prepričal naj bi ga pogovor z novim selektorjem Srečkom Katancem!

Milivoje Novaković je za nemški Express.de izjavil, da ga je Srečko Katanec poklical na pogovor in povabil v reprezentanco. "Že sem govoril z novim selektorjem Katancem. Če bom našel nov klub in bom dobro pripravljen, bom spet zaigral za Slovenijo. Mislim, da lahko še vedno pomagam mladi ekipi,“ pravi Nova, ki je v 54 nastopil za Slovenijo dosegel 19 golov.

Novaković, ki je nekaj časa kot posojen igralec Kölna kariero nadaljeval na Japonskem, nima jasne klubske prihodnosti. Po šestih letih v Kölnu, kjer je nosil celo kapetanski trak, bi ga radi zaradi visoke plače prodali. Ljubljančan o tem pravi: "Zaradi tega sem žalosten. Upam, da se situacija čim prej umiri."

Katanec zdaj želi v staro jato zvabiti tudi Roberta Korena, ki v dresu angleškega Hull Cityja v vlogi kapetana niza dobre predstave.

Komentarjev 4
  • pesjan 19:41 16.januar 2013.

    če to narediš si luzer med LUZERJI ali po domače LOL:

  • tralala 13:06 16.januar 2013.

    Že ve, zakaj. Na fuzbal se tut vsi spoznamo - kot na politiko, ne, Roksa?

  • Avatar roksa
    roksa 12:29 16.januar 2013.

    Katanec ti si luzer med luzerji!!!!!!Pa toti srbin še kluba nima, kak bo te pripravljen.Samo Cime se še ti mora javit, pa smo svetovni prvaki!!!!!!!Katanec idi nazaj v Katar!!!!!!