Šport > Nogomet
37 ogledov

BiH v Stožicah, ne na Bonifiki

stožice slovenija romunija nogometna reprezentanca Boštjan Tacol
Nogometna zveza Slovenije se je zaradi povečanega zanimanja za prvo letošnjo pripravljalno tekmo slovenske članske reprezentance, ki bo 6. februarja 2013, odločila, da tekmo med Slovenijo in BiH iz Kopra prestavi v Ljubljano.

Prva tekma Srečka Katanca na selektorski klopi Slovenije po letu 2002 je med slovenskimi nogometnimi privrženci vzbudila veliko zanimanje, ker pa je izredno zanimanje za tekmo tudi s strani nogometne zveze BiH oziroma bosansko-hercegovskih navijačev, je vodstvo NZS ponovno preučilo vse poglede organizacije tekme in odločilo, da bo tekma odigrana v ljubljanskih Stožicah.

Poleg novega prizorišča pa je sedaj znano tudi že, da se bo tekma 6. februarja pričela ob 18. uri, pravico pa bodo delili češki sodniki na čelu s Pavlom Kralovcem.

Selektor Srečko Katanec bo prvi seznam reprezentantov objavil 22. januarja na novinarski konferenci, medtem ko se bo prodaja kart pričela že v petek, 18. januarja preko ustaljenih prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 11:53 17.januar 2013.

    Kot vemo je v stožicah negativna energija, tak da je edini primerni kraj ljudski vrt-MB!!!Aja, Zaho, pa to, pa take!!!!!!!!!! ;)))))))))))))))