Šport > Nogomet
23 ogledov

Pred novim letom še en sestanek Katanec-Čeferin

Bo Srečko Katanec vendarle sprejel Hajdukovo ponudbo? (Foto: EPA) EPA
Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporočili, da sta se predsednik Aleksander Čeferin in glavni kandidat za novega selektorja reprezentance Srečko Katanec v četrtkovih popoldanskih urah sestala in "v konstruktivnem vzdušju izmenjala poglede". Katanec se kljub vsemu še ni odločil o tem. če si želi še drugič postati slovenski selektor.

"Predsednik Nogometne zveze Slovenije, Aleksander Čeferin, in kandidat za selektorsko mesto, Srečko Katanec, sta se v popoldanskih urah sestala na temo Katančevega prevzema selektorskega mesta slovenske nogometne reprezentance," so sporočili z Nogometne zveze Slovenije (NZS).

"Med sestankom sta v konstruktivnem vzdušju izmenjala poglede na trenutno situacijo v reprezentančnem nogometu in o možnih oblikah medsebojnega sodelovanja ter se dogovorila, da se pred koncem leta sestaneta še enkrat."

Predsednik NZS Aleksander Čeferin je sicer najprej napovedal, da bo imel Srečko Katanec čas za razmislek prav do 20. decembra, a je rok zdaj očitno podaljšan do konca novega leta. Čeferin je sicer obljubil, da bo Slovenija v novo leto vstopila z novim selektorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.