Katarina in Kveta v finalu

Foto: Žurnal24 Kveti in Kati je spodrsnilo na zadnji stopnički ... (Foto: EPA)
Katarina Srebotnik in Čehinja Kveta Peschke sta se uvrstili v finale teniškega turnirja dvojic v Madridu. Srebotnikova je tako le še korak oddaljena od svojega jubilejnega 30. naslova na turnirjih WTA.
Oglej si celoten članek

Katarina Srebotnik in Kveta Peschke se bosta v finalu (proti zmagovalkama iz dvoboja Azarenka/Kirilenko – King/Shvedova) potegovali za denarno nagrado v višini 196 tisoč evrov ter 1000 točk WTA, s katerima lahko utrdita vodstvo na razpredelnici za zaključni turnir sezone oziroma se pomakneta na tretje mesto na svetovni računalniški lestvici WTA.

Za 30-letno Srebotnikovo in šest let starejšo Čehinjo je to peti finale v 2011. Dvakrat sta zmagali (Auckland, Doha) in dvakrat izgubili (Sydney, Dubaj), Velenjčanka pa je letos hkrati nastopila tudi v finalu mešanih parov na odprtem prvenstvu Avstralije in z Danielom Nestorjem osvojila svoj peti grand slam naslov. Slovensko-češka naveza je v polfinalu z 10:2 v hitropoteznem tretjem nizu premagala avstralsko kombinacijo Casey Dellacqua/Rennae Stubbs.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.