Kavčič klonil po treh nizih

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je izgubil v prvem kolu turnirja ATP v Zagrebu.
Oglej si celoten članek

Blaž Kavčič je moral uvodoma priznati premoč šestemu nosilcu tekmovanja in nekdanji številki osem moškega tenisa Rusu Mihajilu Južniju. Klonil je s 3:6, 6:1 in 4:6.

Kavčič je v dvoboju po izgubljenem prvem nizu v drugem zaigral kot prerojen, Južnemu dovolil le eno igro, nato pa odločno zaigral tudi v odločilnem tretjem nizu. Tam je že vodil s 4:3, nato pa Rusu oddal servis, mu prepustil pobudo in zaostajal s 4:5. 

Južni, v karieri je osvojil že deset posamičnih naslovov, je ponujeno priložnost izkoristil, uporabil že prvo zaključno žogo ter se po uri in 40 minutah veselil zmage in napredovanja. Južnija v drugem krogu čaka Ukrajinec Sergej Stahovski.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.