Kavčič klonil proti domačinu

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstralski teniški igralec Bernard Tomić je v drugem krogu turnirja ATP z nagradnim skladom 452.670 ameriških dolarjev premagal Slovenca Blaža Kavčiča s 6:3, 4:6 in 6:4. Dvoboj je trajal dve uri in dve minuti.
Oglej si celoten članek

21-letni Tomić in pet let starejši Kavčič, ki se je na turnir prebil skozi kvalifikacije, sta se pomerila prvič v karieri; Tomić je trenutno 52. igralec z jakostne lestvice ATP, Kavčič je na 102. mestu. Boljši je bil avstralski tenisač, ki je slavil z 2:1 v nizih. Avstralec je prvi niz dobil s 6:3, drugi je šel Kavčiču s 6:4, z enakim izidom pa je Tomić dobil odločilni tretji niz.

Tomić je tokrat serviral osem asov, Kavčič enega več, a je ob tem napravil dve dvojni napaki, Avstralec pa nobene. Tomić se bo v nadaljevanju pomeril z zmagovalcem dvoboja med Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovom in drugopostavljenim Poljakom Jerzyjem Janowiczem.

Poslovila se je tudi Kata

Katarina Srebotnik in Květa Peschke sta se na turnirju v Sydneyju v konkurenci dvojic poslovili v četrtfinalu. Od slovensko-češke naveze je bila boljša madžarsko-češka kombinacija Timea Babos/Lucie Safářová, ki se je veselila zmage s 7:5 in 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.