Kavčič se je družil s Federerjem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je imel v Dubaju priložnost trenirati z neuradno najboljšim teniškim igralcem vseh časov Rogerjem Federerjem.
Oglej si celoten članek

Blaž Kavčič, 104. igralec sveta na teniški lestvici ATP, se na novo sezono pripravlja v Abu Dabiju, kjer je treniral s Švicarjem Rogerjem Federerjem, zmagovalcem 17 turnirjev za grand slam, ki pili formo pred turnirjem serije ATP 250 v Brisbanu, ki se prične 29. decembra.

Federer ima za seboj neprepričljivo leto, v katerem so ga številni teniški strokovnjaki že pošiljali v pokoj, a Švicar, ki naj bi dokončno saniral poškodbo hrbta, je prepričan, da se z 32 leti še vedno lahko kosa s svetovno teniško elito.

Nova sezona se bo za nekatere začela že v četrtek, ko se v Abu Dabiju prične tradicionalni ekshibicijski turnir, na katerem bodo nastopili prvi igralec sveta Rafael Nadal, številka dve Novak Đoković, David Ferrer, Andy Murray, Stanislas Wawrinka in Jo-Wilfried Tsonga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.