Šport
52 ogledov

Kavčič se je družil s Federerjem

blaž kavčič roger federer twitter Reševalni pas/Twitter
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je imel v Dubaju priložnost trenirati z neuradno najboljšim teniškim igralcem vseh časov Rogerjem Federerjem.

Blaž Kavčič, 104. igralec sveta na teniški lestvici ATP, se na novo sezono pripravlja v Abu Dabiju, kjer je treniral s Švicarjem Rogerjem Federerjem, zmagovalcem 17 turnirjev za grand slam, ki pili formo pred turnirjem serije ATP 250 v Brisbanu, ki se prične 29. decembra.

Federer ima za seboj neprepričljivo leto, v katerem so ga številni teniški strokovnjaki že pošiljali v pokoj, a Švicar, ki naj bi dokončno saniral poškodbo hrbta, je prepričan, da se z 32 leti še vedno lahko kosa s svetovno teniško elito.

Nova sezona se bo za nekatere začela že v četrtek, ko se v Abu Dabiju prične tradicionalni ekshibicijski turnir, na katerem bodo nastopili prvi igralec sveta Rafael Nadal, številka dve Novak Đoković, David Ferrer, Andy Murray, Stanislas Wawrinka in Jo-Wilfried Tsonga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.