Šport
69 ogledov

Ugnal najboljšega pokeraša na svetu

negreanu ronaldo nadal tomba ševčenko Reuters
Španec Rafael Nadal je zmagovalec dobrodelnega turnirja v pokru, na katerem so nastopili nekateri znani obrazi iz sveta športa in najboljši pokeraš na svetu Daniel Negreanu.

Številka ena moškega tenisa Rafael Nadal je prvič v karieri zaigral na turnirju v pokru v živo, ko se je v Pragi udeležil dobrodelnega turnirja spletne igralnice PokerStars.

Španski tenisač, ki ima za seboj eno od najboljših sezon v svoji karieri, je ponovno dokazal, da je pravi šampion, saj je na poti do zmage premagal trenutno najboljšega pokeraša na svetu Daniela Negreanuja. Nadalu so morali premoč priznati tudi nekdanji smučarski as Alberto Tomba, upokojena nogometna superzvezdnika Ronaldo in Andrej Ševčenko ter hokejistka Fatima Moreira de Melo.

''Moje življenje se še vedno vrti okoli tenisa, poker pa igram za zabavo. Učim se, a obenem poskušam biti konkurenčen,'' je povedal Nadal in dodal, da sta si poker in tenis v marsičem podobna. ''To je tekmovanje, kjer moraš nadzirati svoja čustva in ostati zbran. Potreben je samonadzor in počakati moraš na pravi trenutek,'' je dodal zmagovalec 13 turnirjev za grand slam. Nadal se pospešeno pripravlja na začetek nove sezone, pri treningu pa mu bo pomagal tudi 17-letni hrvaški teniški up Borna Čorić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.