Šport
25 ogledov

17-letni Hrvat na trening z Nadalom

rafael nadal EPA
Obetavni hrvaški tenisač, 17-letni Borna Čorić, bo dobil priložnost trenirati s prvim igralcem sveta Špancem Rafaelom Nadalom.

Mladi hrvaški tenisač je septembra zmagal na OP ZDA v mladinski konkurenci, s svojo igro pa je vzbudil pozornost najboljšega tenisača na sveta Rafaela Nadala.

Španski tenisač, ki je v svoji karieri osvojil 13 turnirjev za grand slam, je prišel na idejo, da bi 17-letnika povabil na Mallorco, kjer se bosta pripravljala na začetek nove sezone. Mladeniču se je ponudila edinstvena priložnost, da se uči od enega izmed najboljših tenisačev vseh časov in nespornega vladarja peščenih igrišč, ki se ga že nekaj let drži vzdevek ''King of Clay''. ''Nadal ga je gledal na OP ZDA in prišel do zaključka, da trening z njim ne bi bil izguba časa,'' je povedal Damir Čorić.

Hrvaški mediji poročajo, da je sodelovanje že dogovorjeno, tenisača pa bosta trenirala v teniškem kompleksu v lasti družine Nadal.

Borna Čorić | Avtor: Reuters Reuters

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.