Kavčič v Hamburgu namučil favorita Haasa

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je v drugem krogu končal nastope na turnirju ATP v Hamburgu z nagradnim skladom 1,23 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Po uspešnih nastopih v kvalifikacijah in prvem krogu, ko je ugnal Romuna Victorja Hanescuja, je Blaža Kavčiča v sredo izločil drugi nosilec, domačin Tommy Haas, ki je po uri in 46 minutah igre zmagal s 6:1, 4:6 in 6:4.

Petintridesetletni nemški veteran je za zmago na osrednjem igrišču teniškega središča Rothenbaum nad kvalifikantom Kavčičem potreboval tri nize. Devet let mlajšemu Kavčiču je namreč 11. igralcu z lestvice ATP uspelo odvzeti en niz.

V odločilnem tretjem je Haas povedel s 4:1, nato pa je na sceno stopil Ljubljančan in prišel do izenačenja 4:4 v igrah, nato pa je izkušeni Haas dvoboj odločil v lastno korist.

ATP Hamburg (1,23 mio EUR), drugi krog, rezultat:

Tommy Haas (Nem/2) : Blaž Kavčič (Slo) 6:1, 4:6, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.