Kavčič z Italijanom, Hercogova s Čehinjo

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Žreb je odločil, da se bo Blaž Kavčič v prvem kolu OP ZDA pomeril z Italijanom Flaviem Cipollo, Polona Hercog pa z lansko zmagovalko Wimbledona Čehinjo Petro Kvitovo.
Oglej si celoten članek

Prireditelji zadnjega turnirja za teniški grand slam v sezoni, odprtega prvenstva ZDA v New Yorku, so opravili žreb parov za glavni turnir. Najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog se bo v prvem kolu pomerila s peto nosilko, Čehinjo Petro Kvitovo, lansko zmagovalko Wimbledona.

V ženskem delu turnirja se bo prva nosilka, Belorusinja Viktorija Azarenka, v prvem kolu srečala z Rusinjo Aleksandro Panovo, branilka naslova, Avstralka Samantha Stosur, pa s Hrvatico Petro Martić.

Slovenski tenisač Blaž Kavčič, 74. na lestvici ATP, se bo v prvem kolu pomeril z Italijanom Flaviem Cipollo, 88. igralcem sveta. Tekmeca se doslej še nista srečala.

Prvi nosilec moškega dela turnirja, Švicar Roger Federer, se bo uvodoma pomeril z Američanom Donaldom Youngom, v polfinalu pa bi se lahko srečal z Britancem Andyjem Murrayjem, tretjim nosilcem, ki ga uvodoma čaka Rus Aleks Bogomolov. Branilec naslova, Srb Novak Đoković, bo v prvem kolu igral z Italijanom Paolom Lorenzijem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.