Kazalo je zelo slabo, zdaj si Roglič lahko oddahne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moštveni kolega Primoža Rogliča bo kljub nedavni poškodbi kolena lahko nastopil na dirki po Franciji.
Oglej si celoten članek

Navijače belgijskega kolesarskega zvezdnika Wouta van Aerta je prejšnji teden zaskrbela novica, da je kolesar Jumbo-Visme, moštveni kolega slovenskega asa Primoža Rogliča, odpovedal nastop na belgijskem državnem prvenstvu, ker je začutil bolečine v kolenu. A po kratkem počitku so bolečine izginile in dvomov o nastopu na Touru zdaj ni več.

"Po štirih dnevih počitka sem v soboto spet sedel na kolo. Začel sem s kratkimi, a intenzivnimi treningi, včeraj pa sem imel že daljšo vzdržljivostno vožnjo. Minila je brez bolečin, pedala sem lahko vrtel s polno močjo, tako da menim, da sem postopal pravilno in se v pravem trenutku nekoliko spočil," je izjavo van Aerta povzela spletna stran cyclingnews.com.

Van Aert, ki si je koleno lažje poškodoval pri udarcu v krmilo na treningu, upa, da bo na Touru osvojil naslov najboljšega po točkah in po svojih najboljših močeh pomagal Rogliču in Jonasu Vingegaardu v boju za skupno zmago.

Dirka po Franciji se bo s kronometrom začela v petek v Koebenhavnu.

Tour de France Odlična novica, tudi slovenska šampiona lahko lažje zadihata Razkrite številke Toliko lahko na Touru zaslužita Pogačar in Roglič, mnogi bodo šokirani!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.