''Kaže, da to počnejo tudi komisarji''

Foto: EPA
Foto: EPA
Dirkač Red Bulla Mark Webber je kazen, ki jo je dobil zaradi ogrožanja varnosti na dirki za VN Singapurja, označil za smešno.
Oglej si celoten članek

Mark Webber bo moral zaradi nespametne poteze na dirki za VN Singapurja, kjer se je brez dovoljenja vrnil na stezo in ''zaštopal'' Fernanda Alonsa ter s tem ogrožal tako svojo kot varnost obeh dirkačev Mercedesa, dirko za VN Južne Koreji začeti z desetimi mesti pribitka. Za Webbra je bil to že tretji opomin v letošnji sezoni, kar je tudi razlog, da je Avstralec dobil kazen desetih mest. Dirkač Red Bulla z odločitvijo komisarjev kakopak ni bil zadovoljen.

''To, da sva s Fernandom dobila kazen zaradi dogajanja po koncu dirke, je milo rečeno smešno. Super trenutek, navijačem je bil všeč,'' je povedal Webber in dodal: ''Ko sem ravno pri tem, potem ko smo pogasili požar, z uradniki ob progi nisem komuniciral.''

Webber je nato naštel številne primere, ko so si dirkači s štopom zagotovili prevoz nazaj v garaže. Avstralski dirkač, ki se po koncu sezone poslavlja od formule 1, je izbrskal fotografjo enega izmed komisarjev v Singapurju, ki se je pred leti vozil na Ferrarijevem dirkalniku. ''Kaže, da je to počel tudi eden izmed komisarjev v Singapurju,'' je šaljivo zapisal Webber.

V uradnem poročilu dirke je zapisano, da je bil Webber kaznovan zaradi nedovoljenega vnovičnega vstopa na dirkališče.

Foto: Twitter mark webber tvit

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.