Kazen, ker je kritiziral Webba

Ker je kritiziral Howarda Webba in ga "oblekel" v dres Manchester Uniteda, mora Ryan Babel, nogometaš Liverpoola, plačati slabih 12 tisoč evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Ryan Babel, nizozemski nogometaš angleškega Liverpoola, je bil zaradi kritiziranja sodnika Howarda Webba po pokalni tekmi proti Manchester Unitedu kaznovan z denarno kaznijo slabih 12 tisoč evrov.

Nizozemca je kaznovala Angleška nogometna zveza, Babel pa je kazen že sprejel. Prav tako so ga opomnili, naj v prihodnje pazi na tovrstne objave. Vezist angleškega kluba, ki mu letos v angleškem prvenstvu nikakor ne uspe igrati na ravni lanskih sezon, je po tekmi dejal: "Imajo ga za enega najboljših sodnikov. To mora biti šala."

Nogometaš Liverpoola je po porazu svojega Liverpoola v angleškem pokalu proti Manchester Unitedu (0:1) na priljubljenem spletnem omrežju Twitter kritiziral Webbovo sojenje in objavil sliko sodnika v dresu rdečih vragov. Webb je že nekaj sekund po začetku tekme za Manchester United dosodil sporno enajstmetrovko, kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu pa je po prekršku nad Michaelom Carrickom pokazal rdeč karton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.