Šport > Nogomet
16 ogledov

Kazen, ker je kritiziral Webba

Ker je kritiziral Howarda Webba in ga "oblekel" v dres Manchester Uniteda, mora Ryan Babel, nogometaš Liverpoola, plačati slabih 12 tisoč evrov kazni.

Ryan Babel, nizozemski nogometaš angleškega Liverpoola, je bil zaradi kritiziranja sodnika Howarda Webba po pokalni tekmi proti Manchester Unitedu kaznovan z denarno kaznijo slabih 12 tisoč evrov.

Nizozemca je kaznovala Angleška nogometna zveza, Babel pa je kazen že sprejel. Prav tako so ga opomnili, naj v prihodnje pazi na tovrstne objave. Vezist angleškega kluba, ki mu letos v angleškem prvenstvu nikakor ne uspe igrati na ravni lanskih sezon, je po tekmi dejal: "Imajo ga za enega najboljših sodnikov. To mora biti šala."

Nogometaš Liverpoola je po porazu svojega Liverpoola v angleškem pokalu proti Manchester Unitedu (0:1) na priljubljenem spletnem omrežju Twitter kritiziral Webbovo sojenje in objavil sliko sodnika v dresu rdečih vragov. Webb je že nekaj sekund po začetku tekme za Manchester United dosodil sporno enajstmetrovko, kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu pa je po prekršku nad Michaelom Carrickom pokazal rdeč karton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.