Kazen za trenerja Man Uniteda

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleška nogometna zveza je zaradi neprimernih komentarjev finančno kaznovala trenerja Manchester Uniteda Davida Moyesa.
Oglej si celoten članek

Trener angleškega nogometnega kluba Manchester United, David Moyes, je prejel finačno kazen zaradi komentarjev na račuj sodnikov, izrečenih po pokalnem porazu proti Sunderlandu. "Igrali smo tako proti nasprotniku kot proti sodnikom," so bile besede, ki bodo Škota stale kar 8 000 britanskih funtov. 

Tako je odločila Angleška nogometna zveza, ki je izjavi zapisala: "Trener Manchester United David Moyes je bil kaznovan z 8000 funti kazni in opozorilom pred podobnimi incidenti v prihodnosti." 

Nekdanji trener Evertona je s tem sledil zgledu kolega na klopi Liverpoola Brendana Rodgersa, ki je zaradi podobnih komentarjev kaznovan z enako mero. Odločitve sodnikov so sicer pogosta tarča trenerske jeze na Otoku, Moyes se je na primer pred slabim mesecem že usajal zaradi nedosojene enajstmetrovke na tekmi proti Tottenhamu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.