Šport > Nogomet
17 ogledov

Kazen za trenerja Man Uniteda

david moyes trener manchester united Reuters
Angleška nogometna zveza je zaradi neprimernih komentarjev finančno kaznovala trenerja Manchester Uniteda Davida Moyesa.

Trener angleškega nogometnega kluba Manchester United, David Moyes, je prejel finačno kazen zaradi komentarjev na račuj sodnikov, izrečenih po pokalnem porazu proti Sunderlandu. "Igrali smo tako proti nasprotniku kot proti sodnikom," so bile besede, ki bodo Škota stale kar 8 000 britanskih funtov. 

Tako je odločila Angleška nogometna zveza, ki je izjavi zapisala: "Trener Manchester United David Moyes je bil kaznovan z 8000 funti kazni in opozorilom pred podobnimi incidenti v prihodnosti." 

Nekdanji trener Evertona je s tem sledil zgledu kolega na klopi Liverpoola Brendana Rodgersa, ki je zaradi podobnih komentarjev kaznovan z enako mero. Odločitve sodnikov so sicer pogosta tarča trenerske jeze na Otoku, Moyes se je na primer pred slabim mesecem že usajal zaradi nedosojene enajstmetrovke na tekmi proti Tottenhamu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.