Kazni za Maribor in Olimpijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Veliki derbi med vijoličastimi in zelenimi je znova polnil blagajno NZS.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Maribor bo moral po derbiju 16. kroga državnega prvenstva v Ljudskem vrtu zaradi neprimernega vedenja navijačev v blagajno Nogometne zveze Slovenije prispevati 5500 evrov, je odločil disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj. Poleg vijoličastih so bili po derbiju kaznovani tudi pri ljubljanski Olimpiji, ki bo poslej lažja za 3950 evrov.

Rogelj je Mariboru zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev - na tribunah so prižigali bakle, metali predmete na igralno površino, žaljivo skandirali nasprotni ekipi in njenim navijačem ter tudi sodnikom naložil visoko kazen, pri tem je upošteval tudi predkaznovanost.

Odgovor Zahoviću ni uspelo sprovocirati Bišćana

V žep pa bodo morali iz istega razloga - zaradi neprimernega in nešportnega vedenja navijačev, ki so med drugim žaljivo skandirali športnemu direktorju nasprotne ekipe - seči tudi pri zeleno-belih, saj bodo v blagajno NZS prispevali slabih štiri tisoč evrov.

Veliki derbi Po derbiju menjava v vodstvu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.