Kdo bi zmagal v pretepu Zlatana in Lukakuja? Habib odgovarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skorajšnji pretep Zlatana Ibrahimovića in Romelula Lukakuja je bil glavna tema milanskega derbija v četrtfinalu italijanskega pokala.
Oglej si celoten članek

Nekdanja soigralca pri Manchester Uniteda sta obračunala v prvem polčasu pokalnega derbija, ki ga je po velikem preobratu dobil Inter (2:1). Verbalni spopad sta začinila z udarcem z glavama, zaradi česar so družbena omrežja preplavila razprave o tem, kdo bi zmagal v dejanskem pretepu med Zlatanom Ibrahimovićem in Romelujem Lukakujem.

Konec prijateljstva "Je*i se ti in tvoja žena, tvoja mama je ku*ba!"

Praviloma se je za Ibrahimovića odločilo vsaj 70 odstotkov vprašanih, podporo napadalcu Milana pa je izrekel tudi neporaženi UFC prvak, nedavno upokojeni Habib Nurmagomedov, ki meni, da bi bil Šved prevelik zalogaj za sicer 12 let mlajšega Belgijca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.