Šport > Nogomet
5558 ogledov

"Je*i se ti in tvoja žena, tvoja mama je ku*ba!"

Epa
Na tekmi mestnih rivalov sta si v lase skočila nekdanja soigralca Zlatan Ibrahimović in Romelu Lukaku.

Inter je v razburljivem mestnem derbiju v četrtfinalu italijanskega pokala po preobratu premagal AC Milan (2:1).

Rossoneri so z golom Zlatana Ibrahimovića povedli v 31. minuti, švedski napadalec pa je v 58. minuti prejel še drugi rumeni karton in odšel z igrišča.

Z igralcem več je pobudo prevzel Inter, Belgijec Romelu Lukaku pa je v 71. minuti izenačil z bele točke. Za dokončni preobrat pa je v 97. minuti poskrbel Eriksen.

Tekmo je zaznamoval hud spor Ibrahimovića in Lukakuja, ki sta si v preteklosti delila slačilnico pri Manchester Unitedu.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Incident se je zgodil v zaključku prvega polčasa, potem ko je Alessio Romagnoli z grobim prekrškom zaustavil Lukakuja.

Belgijski napadalec je Italijanu povedal, kar mu gre, nakar se je v spor po nepotrebnem vmešal Ibrahimović. Nekdanja rdeča vraga sta si nato izmenjala več žaljivk in pri tem celo udarila z glavama. Lukaku je predlagal, da se pomenita "zunaj", Šved pa mu je odvrnil: "Ok, pokliči svojo mamo in lahko začneta z vajinim vudu s*anjem."

"Boš govoril o moji mami?" je znorel Belgijec. "Je*i se ti in tvoja žena. Bova govorila še o tvoji mami? Ona je ku*ba," je zabrusil Ibrahimoviću.

Napete strasti so se pomirile ob pomoči igralcev obeh ekip, Ibrahimović pa si je v drugem polčasu prislužil izključitev, kar je krojilo razplet dvoboja.

 | Avtor: Epa Epa

Zakaj je Lukaku znorel?

'Vudu provokacija' Šveda se nanaša na izjavo večinskega delničarja Evertona Farhada Moshirija, ki je januarja 2018 dejal, da je Lukaku zavrnil podpis nove pogodbe zaradi "vudu sporočila", ki mu je narekoval prestop k Chelseaju

Belgijec, ki se je sicer pridružil Manchester Unitedu, je navedbe kategorično zanikal in Moshiriju celo zagrozil s tožbo. "Romelu je predan katoličan, ki ne verjame v vudu," so sporočili njegovi predstavniki. 

Komentarjev 1
  • Friderik1950 13:16 27.januar 2021.

    No, da se tako smelo postaviš nekomu zelo porjavelemu po robu, pa moraš imeti že kar bikova jajca. Občudovanja vredno.

Sorodne novice