Kdo bo gasilec Samo, se ne ve

Foto: Žurnal24 Dolgoletni hrvaški reprezentant Petar Metličić se pogovarja s Koprom.
V taborih rokometnih klubov Celje in Koper razmišljajo o novih okrepitvah. Celjani se ozirajo za Aleksandrom Stojanovićem iz Kopra, Koprčani pa za Hrvatom Petrom Metličićem.
Oglej si celoten članek
 
 

Pri teh letih ne odloča vedno samo denar, Petar pa se želi vrniti v bližino doma.

Matjaž Tominec o Petru Metličiću

 
Ne Aleksandar Stojanović ne Petar Metličić (zaenkrat) še nista v igri, da bi v Celju gasila požar po še tretjem porazu v državnem prvenstvu. Tako je včeraj zatrdil trener pivovarjev Tone Tiselj: "Kolikor vem, je Stojanović še vedno član Cimosa, Metličić pa ima še eno leto pogodbo s Ciudad Realom." Vendar pa bodo morali v mestu ob Savinji kmalu poiskati ostrostrelca na desnem zunanjem, saj ga potrebujejo kot Sahara vodo. Derbi je namreč še enkrat dokazal, da Tomaš Rezniček po hujši poškodbi Alekseja Peskova še zdaleč ne more biti kos tako zahtevni nalogi. Če bodo torej Celjani v Evropi želeli pustiti vsaj kolikor toliko dober pečat, bodo morali imeti v naslednjih tednih oči na pecljih in iskati gasilca Sama (beri: novo, dobro okrepitev).

Metličić morda v Kopru
Oči na pecljih pa že imajo v Kopru. Trener Matjaž Tominec je potrdil, da se pogovarjajo z Metličićem. "Predrag? Ne vem, ali je predrag. Pri teh letih ne odloča vedno samo denar, Petar pa se želi vrniti v bližino doma." Stojanovića so se na Primorskem tako očitno že odrekli. Sicer pa je derbi ponudil vse, kar lahko. Negotovost do konca, veliko živahnosti na in ob igrišču ter zelo zanimiv razplet prvenstva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.