Šport
10 ogledov

Kdo bo gasilec Samo, se ne ve

Dolgoletni hrvaški reprezentant Petar Metličić se pogovarja s Koprom. Žurnal24 main
V taborih rokometnih klubov Celje in Koper razmišljajo o novih okrepitvah. Celjani se ozirajo za Aleksandrom Stojanovićem iz Kopra, Koprčani pa za Hrvatom Petrom Metličićem.
 
 

Pri teh letih ne odloča vedno samo denar, Petar pa se želi vrniti v bližino doma.

Matjaž Tominec o Petru Metličiću

 
Ne Aleksandar Stojanović ne Petar Metličić (zaenkrat) še nista v igri, da bi v Celju gasila požar po še tretjem porazu v državnem prvenstvu. Tako je včeraj zatrdil trener pivovarjev Tone Tiselj: "Kolikor vem, je Stojanović še vedno član Cimosa, Metličić pa ima še eno leto pogodbo s Ciudad Realom." Vendar pa bodo morali v mestu ob Savinji kmalu poiskati ostrostrelca na desnem zunanjem, saj ga potrebujejo kot Sahara vodo. Derbi je namreč še enkrat dokazal, da Tomaš Rezniček po hujši poškodbi Alekseja Peskova še zdaleč ne more biti kos tako zahtevni nalogi. Če bodo torej Celjani v Evropi želeli pustiti vsaj kolikor toliko dober pečat, bodo morali imeti v naslednjih tednih oči na pecljih in iskati gasilca Sama (beri: novo, dobro okrepitev).

Metličić morda v Kopru
Oči na pecljih pa že imajo v Kopru. Trener Matjaž Tominec je potrdil, da se pogovarjajo z Metličićem. "Predrag? Ne vem, ali je predrag. Pri teh letih ne odloča vedno samo denar, Petar pa se želi vrniti v bližino doma." Stojanovića so se na Primorskem tako očitno že odrekli. Sicer pa je derbi ponudil vse, kar lahko. Negotovost do konca, veliko živahnosti na in ob igrišču ter zelo zanimiv razplet prvenstva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.