Kdo bo mož odločitve v Ligi prvakov?

Foto: Žurnal24 Napočil je dan za tretji od štirih El Clásicov v 18 dneh. (Foto: EPA)
Schalke proti Manchestru in Real proti Barceloni. To sta polfinalna para Lige prvakov. Odlične ekipe z nekaj posamezniki, ki lahko sami odločijo zmagovalca. V anketi vas zato sprašujemo, kdo bo mož odločitve.
Oglej si celoten članek
Mož odločitve (vsaj na
prvi tekmi) ne bo Bolgar Dimitar Berbatov, ki zaradi poškodbe dimelj ni odpotoval na prvo tekmo k Schalkeju. Letos je v Premier League dal 21 golov.

In zato vas v novi Žurnalovi anketi sprašujemo, kdo bo mož odločitve za uvrstitev v finale na londonski Wembley. Kdo bo tisti, ki bo dal največ zadetkov oziroma ključni gol ali pa se bo morda dokazal z več podajami, morda bo odločil vratar? V anketi kliknite na svojega aduta, pred tem pa še nekaj statistike z dosedanjih tekem. Najboljši strelci: Lionel Messi (Barcelona) z devetimi goli, Karim Benzema (Real) in Cristiano Ronaldo (Real) s po šestimi, Raul Gonzalez (Schalke) s petimi in Javier Hernandez (Manchester) s štirimi zadetki. In igralci z največ podajami za gol: Masut Özil (Real) s šestimi, Ryan Giggs (Manchester) s štirimi in Andres Iniesta (Barcelona) s tremi. Največ strelov na gol nasprotnika pa sta letos sprožila Messi (26) in Ronaldo (22).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.