Šport > Nogomet
17 ogledov

Kdo bo mož odločitve v Ligi prvakov?

Napočil je dan za tretji od štirih El Clásicov v 18 dneh. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Schalke proti Manchestru in Real proti Barceloni. To sta polfinalna para Lige prvakov. Odlične ekipe z nekaj posamezniki, ki lahko sami odločijo zmagovalca. V anketi vas zato sprašujemo, kdo bo mož odločitve.
Mož odločitve (vsaj na
prvi tekmi) ne bo Bolgar Dimitar Berbatov, ki zaradi poškodbe dimelj ni odpotoval na prvo tekmo k Schalkeju. Letos je v Premier League dal 21 golov.

In zato vas v novi Žurnalovi anketi sprašujemo, kdo bo mož odločitve za uvrstitev v finale na londonski Wembley. Kdo bo tisti, ki bo dal največ zadetkov oziroma ključni gol ali pa se bo morda dokazal z več podajami, morda bo odločil vratar? V anketi kliknite na svojega aduta, pred tem pa še nekaj statistike z dosedanjih tekem. Najboljši strelci: Lionel Messi (Barcelona) z devetimi goli, Karim Benzema (Real) in Cristiano Ronaldo (Real) s po šestimi, Raul Gonzalez (Schalke) s petimi in Javier Hernandez (Manchester) s štirimi zadetki. In igralci z največ podajami za gol: Masut Özil (Real) s šestimi, Ryan Giggs (Manchester) s štirimi in Andres Iniesta (Barcelona) s tremi. Največ strelov na gol nasprotnika pa sta letos sprožila Messi (26) in Ronaldo (22).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.