Kdo bo zadnji nasprotnik Cro Copa?

Foto: Žurnal24 Mirko Filipović se želi posloviti z zmago. (Foto: Pixsell)
Mirko Filipović Cro Cop je le nekaj dni po hudem porazu proti Brendanu Schaubu dejal, da se želi od sveta borilnih veščin posloviti z zmago. Vprašanje pa je, s kom se bo Hrvat pomeril.
Oglej si celoten članek
Overeem ima velike načrte
UFC borec Junior Dos Santos se je kot zadnji v vrsti obregnil ob Alistairja Overeema in njegove gromozanske mišice, ki naj bi jih pridobil s pomočjo prepovedanih poživil. V zadnjem času izjemno vroči Nizozemski K-1 in MMA borec mu je hitro odgovoril: "Verjemite mi, ko zaključim Strikeforcov Grand Prix turnir, grem na Caina Velasqueza, saj je on prvak UFC. Ko bom opravil z njim, grem na Dos Santosa zgolj zaradi njegovega lepega komentarja."

Kljub takšnim in drugačnim informacijam bo najboljši hrvaški MMA borec vseh časov Mirko Filipović Cro Cop zagotovo vsaj še enkrat stopil v ring. Po porazu proti Brendanu Schaubu je sprva celo razmišljal o odhodu v pokoj, a že po nekaj dneh "obrnil ploščo" in zagotovil, da se želi posloviti z zmago. Spletni portal MMABay.com tako poroča, da naj bi Cro Cop svojo bogato kariero zaključil z borbo proti Antôniu Rodrigu "Minotauru" Nogueiri ali pa Randyju Coutureju. Kot vedno pa so eno želje in drugo realnost. Filipović po dveh zaporednih porazih (Frank Mir, Schaub) pač ni v poziciji, ko bi si lahko izbiral nasprotnike. "Ni vprašanja, da bi se raje boril z Brendanom Schaubom kot s Cro Copom. Zmaga bi imela večjo težo, ker bi me vrnila v igro za naslov," je borbo s Hrvatom skozi vrstice zavrnil popularni Minotauro, ki bi se z zadnjim krvnikom Filipovića najraje pomerila na domačem UFC turnirju, ki bo na sporedu 27. avgusta v Riu de Janeiru. "Vsak bi si želel biti del tega spektakla, a težko si ga je zamisliti brez enega od bratov Nogueira." Tudi veteran Couture očitno ne razmišlja o dvoboju s Filipovićem. Konec aprila ga na UFC 129 čaka borba z Lyotom Machido, nato pa naj bi pri spoštljivih 47-letih "končno" odšel v zaslužen pokoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.