Kdo je skodrana lepotička, ki je ukradla šov dobitniku zlate žoge?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kdo je ta lepotička, so se spraševali številni mediji, potem ko se je na prireditvi nagrade zlata žoga v Parizu simpatično nastavljala fotografskim bliskavicam. Seveda je kmalu sledilo pojasnilo ... izbranka dobitnika zlate žoge Karima Benzemaja – Jordan Ozuna.
Oglej si celoten članek

Veliko tujih medijev danes, torej dan po prireditvi zlate žoge, predstavlja izbranko Realovega nogometaša Karima Benzemaja, ki je ukradla šov Francozu na prireditvi zlate žoge, pa čeprav je on domov odšel s prestižno nagrado. Simpatična lepotička je včeraj žela poglede, danes pa o njej piše večina svetovnih medijev. 

Kdo je Jordan Ozuna? Gre za ameriški fotomodel, ki je včasih kot natakarica delala v lasvegaški verigi Hooters. A nekdanja natakarica je zaradi svojega prikupnega videza in redne telovadbe uspela dobiti številne pogodbe s priznanimi agencijami, tako dandanes sodeluje s State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management in The Salt Agency, ugotavlja britanski tabloid The Sun. 

Zlata žoga Po 16 letih brez Top10 za Messija in Ronalda, zmagal prvi favorit

Prve govorice o tem, da sta z Benzemajem par, so se sicer pojavile v pretekli sezoni Lige prvakov, in sicer prav v zaključku na finalu, ko je tudi Jordan Ozuna objavljala fotografije iz Pariza. Ko je ameriška manekenka objavila še skupne fotografije, kjer se z Realovim nogometašem objema, je avgusta bolj ali manj postalo jasno, da sta s Francozom par. To pa ni prvi zvezdnik, ki ji greje posteljo, v preteklosti je namreč že ogrela srci Justina Bieberja in raperja Tyge

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.