Kek fante postavil pred dejstvo: "Zanima nas samo zmaga!"

Foto: Epa Matjaž Kek slovenska nogometna reprezentanca
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah igrala prvo tekmo v drugi izvedbi lige narodov.
Oglej si celoten članek

Tekmec bo Grčija, v slovenskem taboru pa poudarjajo, da gredo na vsaki tekmi na zmago. Nič drugače ne bo proti Grkom.

Slovenski selektor Matjaž Kek je poudaril, da igrajo zato, da zmagajo. "Se pa zavedamo kakovosti tekmeca, ampak ne glede na vse dejavnike, ki so vplivali na zadnje obdobje in vse skupaj, pred fante postavljam golo dejstvo, da nas zanima zmaga," je dodal Kek.

Ta je pojasnil, da je vseh 24 igralcev za tekmo zdravih. Jasmin Kurtić ne bo smel igrati zaradi kartonov, nekaterih drugih, ki so bili prej stalni na reprezentančnih zborih, kot na primer Josip Iličić, ni zaradi različnih razlogov.

Navezal stik Kek spregovoril o drami okoli Iličića: "Ima probleme, ki so zame..."

Da si želijo nekaj narediti, je potrdil tudi današnji kapetan Jan Oblak. "Normalno smo se zbrali zato, da bi nekaj naredili, ne le, da bi prišli domov. Hočemo nekaj doseči. Gremo na zmago, tako kot vedno," pravi zvezdnik madridskega Atletica.

Tekmo z Grčijo, ki je Slovenija še ni premagala, bodo sodili Škoti Bobby Madden, Graeme Stewart in David Roome.

Slovenijo druga tekma čaka v nedeljo, ko bo prav tako v Stožicah gostovala Moldavija. V skupini 3 lige C je sicer še Kosovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.