Kek: Naredil sem napako

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Po bledem prvenstvenem remiju proti Interju iz Zaprešića (0:0) in evropski blamaži proti Aberdeenu (0:3) čaka zasedbo Rijeke jutri domači obračun proti Slaven Belupu.
Oglej si celoten članek

"Moramo nekaj narediti, se pogovoriti in ugotoviti, kaj ne "štima". Veliko je bilo napisanega, vendar je potrebna globlja analiza," je po neuspešnem začetku nove sezone pojasnil trener Rijeke Matjaž Kek, ki usodne odločitve prepušča vodstvu kluba.

"O večjih rezih bo odločal predsednik kluba. Po porazu s Škoti se je pogovoril z igralci in člani strokovnega štaba ter izrazil podporo. Po uspehih v zadnjih letih smo se sedaj prebudili iz sanj. Nihče ni namerno naredil napake, v določenih situacijah sem grešil tudi jaz. Igralci so si želeli zmag, vsak posameznik pa mora prevzeti odgovornost za svoje napake."

Jutri čaka Rečane domači dvoboj s Slaven Belupom, zmaga pa je za Kekovo zasedbo pravzaprav nujna: "Vse bo odvisno od nas samih. Veliko smo ostali dolžni navijačem. Kdor tega ne razume..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.