Šport > Nogomet
24 ogledov

Kek: Naredil sem napako

Kek Rijeka Hajduk hrvaška liga Kantrida prvenstvo Nel Pavletić/PIXSELL
Po bledem prvenstvenem remiju proti Interju iz Zaprešića (0:0) in evropski blamaži proti Aberdeenu (0:3) čaka zasedbo Rijeke jutri domači obračun proti Slaven Belupu.

"Moramo nekaj narediti, se pogovoriti in ugotoviti, kaj ne "štima". Veliko je bilo napisanega, vendar je potrebna globlja analiza," je po neuspešnem začetku nove sezone pojasnil trener Rijeke Matjaž Kek, ki usodne odločitve prepušča vodstvu kluba.

"O večjih rezih bo odločal predsednik kluba. Po porazu s Škoti se je pogovoril z igralci in člani strokovnega štaba ter izrazil podporo. Po uspehih v zadnjih letih smo se sedaj prebudili iz sanj. Nihče ni namerno naredil napake, v določenih situacijah sem grešil tudi jaz. Igralci so si želeli zmag, vsak posameznik pa mora prevzeti odgovornost za svoje napake."

Jutri čaka Rečane domači dvoboj s Slaven Belupom, zmaga pa je za Kekovo zasedbo pravzaprav nujna: "Vse bo odvisno od nas samih. Veliko smo ostali dolžni navijačem. Kdor tega ne razume..."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.