Kek pred novo pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Matjaž Kek, nekdanji slovenski nogometni selektor, zdaj pa uspešen trener hrvaškega prvoligaša Rijeke, namerava na Jadranu ostati vsaj desetletje.
Oglej si celoten članek

Po poročanju hrvaškega portala Index.hr je namreč iz Dubaja, kjer se Rečani pripravljajo na nadaljevanje prvenstva, prišla novica, da se je Matjaž Kek dogovoril z vodstvom kluba o podaljšanju dosedanje pogodbe.

Kek je na Kantrido prišel februarja leta 2013, pred začetkom naslednje sezone pa je podpisal novo štiriletno pogodbo. Vodstvo kluba je tako zadovoljno z njim, da mu je predčasno ponudilo pogodbo do leta 2023, se pravi, da naj bi jo podaljšal še za pet let.

"Obe strani sta podrobnosti pogodbe sprejela, Slovenec pa naj bi jo podpisal po vrnitvi na Reko," je iz Dubaja prek nacionalne radijske postaje sporočil klubski športni direktor in nekdanji igralec Srečko Juričić.

Keka, ki si ga za dolgoletnega trenerja pri kvarnerskem ponosu želi predsednik Damir Mišković, imajo mnogi za najboljšega trenerja hrvaške lige, z Rijeko je lani osvojil pokal in superpokal, se uvrstil v drugi del evropske lige, letos pa se zaenkrat enakovredno bori s favoriziranim Dinamom za vrh prvenstvene razpredelnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.