Šport > Nogomet
122 ogledov

Kek pred novo pogodbo

matjaž kek EPA
Matjaž Kek, nekdanji slovenski nogometni selektor, zdaj pa uspešen trener hrvaškega prvoligaša Rijeke, namerava na Jadranu ostati vsaj desetletje.

Po poročanju hrvaškega portala Index.hr je namreč iz Dubaja, kjer se Rečani pripravljajo na nadaljevanje prvenstva, prišla novica, da se je Matjaž Kek dogovoril z vodstvom kluba o podaljšanju dosedanje pogodbe.

Kek je na Kantrido prišel februarja leta 2013, pred začetkom naslednje sezone pa je podpisal novo štiriletno pogodbo. Vodstvo kluba je tako zadovoljno z njim, da mu je predčasno ponudilo pogodbo do leta 2023, se pravi, da naj bi jo podaljšal še za pet let.

"Obe strani sta podrobnosti pogodbe sprejela, Slovenec pa naj bi jo podpisal po vrnitvi na Reko," je iz Dubaja prek nacionalne radijske postaje sporočil klubski športni direktor in nekdanji igralec Srečko Juričić.

Keka, ki si ga za dolgoletnega trenerja pri kvarnerskem ponosu želi predsednik Damir Mišković, imajo mnogi za najboljšega trenerja hrvaške lige, z Rijeko je lani osvojil pokal in superpokal, se uvrstil v drugi del evropske lige, letos pa se zaenkrat enakovredno bori s favoriziranim Dinamom za vrh prvenstvene razpredelnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.