Šport > Nogomet
16 ogledov

Kek za nagrado v Dubaj

Matjaž Kek Stuttgart Rijeka Evropska liga kvalifikacije intervju zmaga Youtube
"Hvala Matjažu Keku in igralcem za tako veliko zmago. Za nagrado jih bom popeljal na zimske priprave v Dubaj," je po gostujočem slavju proti Hajduku (0:3) napovedal predsednik Rijeke Damir Mišković.
"To zmago bi posvetil našemu predsedniku Damirju Miškoviću. Dobro vem, koliko mu pomeni," je po nedeljski zmagi na polnem splitskem Poljudu dejal Slovenec na klopi Rijeke Matjaž Kek, ki je v taktičnem smislu povsem nadigral kolega na klopi Hajduka Damirja Burića, in z novimi tremi točkami svojo zasedbo popeljal na vrh lestvice hrvaškega prvenstva.

Navdušeni predsednik Mišković je svoji ekipi obljubil zanimivo nagrado: "Hvala Matjažu Keku in igralcem za tako veliko zmago. Odigrali so maestralno tekmo. Za nagrado jih bom popeljal na zimske priprave v Dubaj."

"Naša glavna moč leži v delu in disciplini. Upam, da nas bo to popeljalo do naslova prvaka. Pokazali smo, kako se zmaguje v malih tekmah," je jadranske rivale zbodel zadovoljni prvi mož Rijeke, ki je odkrito priznal, da je pričakoval zmago: "Bil bi zelo razočaran, če ne bi prišli do treh točk. Seveda pa ne mislimo pretiravati z evforijo, saj je šlo zgolj za malo tekmo, ki smo jo na poti do naslova prvaka pač morali dobiti."

Mišković vseeno ni bil povsem "zadovoljen" s končnim rezultatom: "Keku malce zamerim, da nismo zmagali s 5:0!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.