Kek: "Stojanoviću bi potrgal ušesa!"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenska nogometna reprezentanca drevi začenja s kvalifikacijami za Evropsko prvenstvo 2020. V četi Matjaža Keka, ki se je vrnil na selektorski stolček, je tudi Petar Stojanović, ki je z neumno potezo zaznamoval zadnje kolo Evropske lige.
Oglej si celoten članek

Dinamovi navijači so najprej zavpili od jeze, nato pa se čustveno sesuli, medtem ko so v nejeveri opazovali, kako se Petar Stojanović najprej pritožuje nad sodniško odločitvijo, nato pa še trikrat besno zamahne z roko. Razplet: rdeči karton in konec Dinamovih sanj o napredovanju v naslednje kolo Evropske lige.

Foto: Profimedia Petar Stojanović Hrvaški prvak je tako izgubil v Lizboni proti Benfici s 3:0 ter se v osmini finala poslovil od Evropske lige, tragični junak pa je postal prav slovenski bočni branilec Petar Stojanović, ki si je v 104. minuti po neumnosti prislužil rdeči karton ob rezultatu 2:0, ko bi zgolj en gol Modrih popeljal Zagrebčane v naslednji krog.

"Seveda, da je šlo za nepotrebno izključitev ter da tega ne sme početi," je po porazu Stojanovićevo potezo komentiral trener Modrih, Nenad Bjelica.

"Žal mi je" Slovenski reprezentant naredil veliko neumnost

Trenutno se nesrečni desni bek Dinama nahaja v Izraelu, kjer bo s slovensko reprezentanco začel s kvalifikacijami za Evropsko prvenstvo 2020, toda tudi tu ne more ubežati pred lizbonsko bedarijo.

Njegovege izključitve se je namreč dotaknil tudi (stari) novi selektor slovenske reprezentance, Matjaž Kek: "Da bi to napravil meni, bi mu potrgal ušesa! Mislim, da mu je nekaj takega pojasnil tudi njegov klubski trener."

Keku bo današnja tekma prva na klopi Slovenije po več kot sedmih letih in pol. Slovenija se je na zadnje veliko tekmovanje, Svetovno prvenstvo leta 2010 v Južni Afriki , uvrstila prav pod njegovim vodstvom.

Kvalifikacije Kek: Neumno bi bilo, če ....

Spet doma Jan Oblak pojasnil svojo odsotnost iz reprezentance

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.