Šport > Nogomet
2489 ogledov

Slovenski reprezentant naredil veliko neumnost

Petar Stojanović
Dinamo je v podaljšku ostal z igralcem manj na terenu.

Slovenski reprezentant Petar Stojanović je na tekmi povratni tekmi osmine finala evropske lige prejel rdeči karton zaradi ugovarjanja in gestikulacij proti sodniku Denizu Aytekin. Nemški delilec pravice je Stojanoviću najprej pokazal rumeni karton, po novi kretnji Slovenca pa je čez nekaj sekund sledil še drugi.

Dinamo je proti Benfici, ki je izničila zaostanek z 0:1 s prve tekme v Zagrebu, tako v podaljšku ostal brez igralca. Portugalci so ob izključitvi Stojanovića sicer že vodili z 2:0, le minuto po rdečem kartonu pa prišli do končnih 3:0.

"Stojanović je bil ob Ameru Gojaku največji tragik tekme med Benfico in Dinamom. Medtem ko je Gojak zgrešil zicer za gol s katerim bi se Dinamo prebil v četrtfinale evropske lige, je Stojanović storil veliko neumnost in ekipo na zelenici pustil z igralcem manj," so na portalu index.hr zapisali o izključitvi. 

Olivier Giroud Evropska liga Šport Petarda v mreži 'slovenskega kluba', Zagrebčani izpadli

"Žal mi je zaradi rdečega kartona, res mi je, a mislim, da si ga nisem zaslužil. Šlo je za prigovarjanje, vendar za nič spektakularnega. No, že od začetka tekme pa smo čutili, da je sodnik aroganten. Neumno je zdaj govoriti o tem," je dejal nogometaš, ki se je znašel tudi na seznamu slovenskega selektorja za začetek kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020.

"Dali smo vse od sebe, na igrišču smo pustili srce, zaslužili smo si več. Morali bi zabiti pravi čas. Najbolj obžalujem prvih 90 minut, škoda, da je Jonas dosegel vrhunski gol. To je nogomet, moramo jim čestitati. Zabili so nam tri evrogole, mi pa moramo zdaj dvigniti glave," je sklenil Stojanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.