Šport > Nogomet
2370 ogledov

Dinamovci vdrli v studio med prenosom v živo

dinamo zagreb Print Screen
Evforični nogometaši hrvaškega prvaka so poskrbeli za kaos v televizijskem studiu.

Zagrebški Dinamo je na povratni tekmi šestnajstine finala evropske lige na Maksimiru premagal Viktorio Plzen (3:0) in si s skupnimi izidom 4:2 zagotovil napredovanje v naslednji krog tekmovanja. Po prvi tekmi je bil rezultat 2:1 v korist češkega moštva.

Petar Stojanović Evropska liga Šport Handanović, Verbič in Stojanović v osmini finala

Zagrebčanom je preobrat uspel brez prejetega zadetka, v osmino finala pa so napredovali z visoko zmago ob golih Mislava Oršića, Emirja Dilaverja in Bruna Petkovića.

Trener kluba Nenad Bjelica je tako po tekmi gostoval v televizijskem studiu, kjer bi moral odgovorili na nekaj vprašanj, a so mu to preprečili njegovi varovanci, ki so vdrli na oder in ob huronskem slavju zalili tako njega kot ostale goste in voditeljico Milo Hrovat. Nogometaši so nato zgrabili trenerja in ga dvignili visoko v zrak.

Studio je napad preživel, razmočeni Bjelica pa je lahko strnil vtise o veliki zmagi. "Borili smo se 90 minut. Našli smo ravnotežje med agresivnostjo in užitkom. Nadzorovali smo od prve do zadnje minute. Zelo smo zadovoljni. Pred prvo tekmo so mediji Viktorio predstavili kot slabšo ekipo, nato smo dobili klofuto. Fantje so se prebudili in odigrali fenomenalno tekmo," je dejal.


 

Komentarjev 3
  • Francesco Sinibaldi 14:13 23.februar 2019.

    The martin's song. In the light of a white rose there's a delicate swallow, the sound of a stream and a gentle delight. Francesco Sinibaldi

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:26 23.februar 2019.

    Fusbal je ustašenlandu privesek HDZ in javni zavod za urjenje mladih ustašotov??